Festivalul de film TGIFF la editia a doua!

Dupa succesul pe care l-a avut prima editie a festivalului de film “The Galactic Imaginarium”, organizat de APEC, primul si pentru moment singurul festival de film dedicat in intregime genurilor Science Fiction si Fantasy, organizat in plina pandemie in septembrie 2020, iata ca ne aflam la editia a doua!

Anul acesta festivalul va avea loc in 15-19 septembrie si va avea un program mai complex decat prima editie. In primul rand, cele patru sectiuni (Science Fiction, Fantasy/Fantastic, Animatie si Comedie/Parodie SFF) accepta atat filme scurte cat si filme de lung metraj. Programul va avea un numar dublu de dezbateri cu invitati din strainatate, pe diferite teme (Modalitati alternative de finantare a filmelor, Filmele SF din China din ultimii 5 ani, Filme si anime-uri japoneze etc.), dar si o multime de workshop-uri (cosplay, actorie, scrima pentru copii si adulti etc.)

Va invitam sa vizitati site-ul festivalului, la adresa festival.galactic.one, unde in vor fi completate, pe masura ce apar, zonele de program si invitatii care vor participa la festival, iar dupa 15 august, filmele prezente in festival.

Filmele vor putea fi vazute, in functie de situatia epidemiologica de la data festivalului:

  • la cinema drive-in, in parcarea salii polivalente din Dumbravita
  • la Casa de cultura din Dumbravita
  • online, in platforma festivalului

Biletele si abonamentele pot fi cumparate la shop-ul online sau pe filmfreeway.com/TGIFF/tickets

Va asteptm la festival!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *