Workshopuri GRATUITE pentru profesori si invatatori

Incepand din acest an, Asociatia Pentru Educatie Complementara organizeaza workshopuri GRATUITE pentru invatatori si profesori.

Munca dascalului este una extrem de solicitanta si implica o multime de decizii, ganduri, solutii si aplicarea lor simultana, concreta si eficienta la clasa. Munca dascalului este una de la care exista asteptari enorme, atat din partea elevilor, dar mai ales din partea parintilor.

creierul dascalului in timpul orei

sursa foto: coursera.org

Intr-un sistem de invatamant in care profesorul face de toate de la predare, pregatire lectii, relationare cu parintii, relationare cu copiii, fise, pana la acte, documente, rapoarte… si lista nu se opreste aici, ne-am gandit sa sustinem profesorii si invatatorii in munca lor prin cateva instrumente care sa le usureze munca.

Activitatea asociatiei noastre implica relationarea cu copiii, parintii si dascalii. Avand resursele si pregatirea necesare, am cules de la fiecare pareri, opinii si sugestii care pot imbunatati relationarea dascal-elev-parinte. Acesta este subiectul primului workshop pe care il vom organiza in parteneriat cu Inspectoratul Scolar Judetean Hunedoara.

Workshopul “Relationarea dascal-parinte, un beneficiu pentru copil”, va avea loc in Brad, Deva, Hunedoara si Simeria la sfarsitul lunii noiembrie.

In cadrul workshopului vom discuta despre:

– motivele parintilor care duc la lipsa comunicarii
– motivele dascalului care duc la lipsa comunicarii
– nemultumirile parintilor
– asteptarile parintilor
– “distorsionarea” mesajelor profesor-parinte transmise prin intermediul copiilor
– solutii concrete pentru eficientizarea comunicarii dascal-parinte
– solutii concrete pentru usurarea muncii dascalului in relationarea cu parintii

La finalul workshopului, dascalii participanti vor primi o  diploma acordata de Asociatia Pentru Educatie Complementara, care dovedeste participarea la activitatea educationala organizata.

Trainer workshop:

SIMONA HUPOV- trainer specializat in comunicare si relationare, autor, realizator emisiuni radio pentru parinti si profesori

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *